Cadeavera CV Sóska- és gránátalma arcmaszk

Termék leírás: Ragyogóan tiszta arcbőr. A CV Face bőrradírozó arcmaszk frissítő tisztítás és ápolás egyben. A maszk lehúzásával a ...




Termék leírás:

Ragyogóan tiszta arcbőr. A CV Face bőrradírozó arcmaszk frissítő tisztítás és ápolás egyben. A maszk lehúzásával a felületi szennyeződések, a felesleges bőrzsír és bőrlemezkék alaposan és gyengéden eltávolíthatók. A sóskakivonat szabályozza a faggyútermelést és finomítja a pórusokat. A gránátalma-kivonat intenzíven hidratálja a bőrt. A Panthenol nyugtatja, ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól és támogatja a bőr természetes regenerálódását.
Eredmény: A bőr a pórusok mélyéig megtisztul és lényegesen frissebbnek hat. Bőrbarát jellege dermatológiailag igazolt.


Tapasztalat:

A termék zöldes árnyalatú, átlátszó. Folyékony ragasztó jellegű az állaga és enyhén uborka illatú.
Azt vettem észre, hogy a termék 10 - 15 percet ígér száradási időnek habár felvitel után 5 perccel már meg is száradt a maszk. Enyhén húzó, feszítő érzést kelt az arcon de egyáltalán nem kellemetlen.
Egy tasaknyi olyan sok, hogy a felét a nővéremnek kellett adnom ami abból a szempontból jó, hogy 4 használatra elegendő terméket kapunk viszont mint a termék hátán lévő használati utasítás  is írja, a terméket kibontás után egészen el kell használni vagy az kiszárad.




Észlelt hatások:

15 percig hagytam az arcomon a maszkot, lehúzás után az arcbőröm puhább lett de különösebb hatását nem éreztem. Azt gondoltam majd nagyon kiszárítja az arcom de szerencsére ilyen nem történt ( hozzáteszem nagyon száraz/érzékeny bőröm van ) így összességében pozitívan könyvelem el a terméket.


Ára: 250Ft ( 180 Ft-ért vettem )
Kiszerelése: 2x7,5 ml
Beszerezhető: Müller

Értékelése: 3/5

You Might Also Like

0 megjegyzés

Flickr Images